Rabattkod för Faktura24 faktureringsprogram

Söker du ett bra faktureringsprogram? Söker du ett billigt faktureringsprogram? I sådant fall kan vi låta dig slå två flugor i en smäll! Vi har nämligen en rabattkod för faktureringsprogrammet Faktura24 som ger dig hela 10% rabatt vid beställning, om du köper ett årsabonnemang direkt sparar du mer än 100 kronor av det redan billiga priset tack vare vår rabattkod!

Skapa konto och registrera dig på Faktura24:s hemsida och ange rabattkoden FA10 när du genomför ett köp så får du hela 10% rabatt på alla medlemskap. Allra mest sparar du om du köper för ett år på en och samma gång, då får du in över 100 kronor i rabatt. Bara för att du läst denna korta artikel om rabattkoder… ibland fungerar allt sjukt smidigt, eller hur?

Om Faktura24 faktureringsprogram

Faktura24 är ett faktureringsprogram som är inriktat på att vara användarvänligt. Det är enkelt att göra allt från att registrera sig till att skicka och administrera fakturor. Man förstår direkt vad saker och ting handlar om – det är inga konstigheter, inga problem med svårförståeliga menyer, oförståeliga termer och fula grå knappar.

Fakturorna kan man skicka direkt via e-post från faktureringsprogrammet, något som är väldigt smidigt och sparar både tid och pengar. Självklart kan man också skriva ut fakturorna också, det är inga större problem – bara att trycka på en knapp så får man fakturan utskriven. Det går också bra att skriva ut många fakturor på samma gång om man önskar det istället.

Faktura24 har också en rad användarvänliga funktioner, till exempel kan man skapa offerter med hjälp av programmet, och så kan man registrera vilka fakturor som blivit betalda. Och om en faktura förfallit, ja då påminner faktureringsprogrammet automatiskt om detta så att man kan vidta åtgärder vid behov.

Allt som allt är alltså Faktura24 ett riktigt bra faktureringsprogram, som du nu kan använda med 10% rabatt bara genom att ange rabattkoden FA10 när du genomför din betalning!

8 Nov 2012