Fem fördelar med ljudböcker

Ljudböcker tar en allt större marknadsandel och allt fler ljudböcker finns tillgängliga, även på svenska. Varför då? Jo, för att ljudböcker har en rad fördelar. Nedan listar vi fem av dem:

  1. Ljudböcker tar inte upp någon plats. En ljudbok är ju digital, så du slipper köpa en bokhylla för att få plats med alla dina ljudböcker.
  2. Du kan lyssna på din ljudbok när som helst. Om du står upp i tunnelbanan kan du knappast ta fram din vanliga bok, men att lyssna på en ljudbok är helt problemfritt.
  3. Ljudböcker är billiga. Även om ljudböcker är dyrare än pocketböcker (trots allt har de en högre produktionskostnad) så är ljudböcker fortfarande billiga, och kostar inte speciellt mycket mer än pocket.
  4. Ljudböcker funkar alltid, även i mörker eller om man är trött eller om man inte orkar läsa eller om man har synfel eller... Allt man behöver för att njuta av ljudböcker är ett par fungerande öron och en fungerande hjärna.
  5. Ljudböcker är framtiden. Gamla vanliga böcker kommer säkert försvinna mer och mer i takt med att fler och fler upptäcker ljudböckerna. Var en trendsetter och börja lyssna på ljudböcker redan idag!

19 Nov 2014