Rabatter med Butiksjakt.se

rabattNågot som de flesta som handlar på nätet missar är rabattkoder och kampanjer som olika butiker har. Varför? Jo, eftersom de flesta inte vet var man kan hitta dessa rabattkoder. Oftast skickas de ut enbart vid enstaka riktade marknadsföringskampanjer, och om man får en rabattkod som man för tillfället inte kan använda glömmer man ju bort att kolla efter en rabattkod nästa gång man ska handla från affären i fråga.

Det finns dock en sajt som råder bot på det, nämligen Butiksjakt. De har ständigt uppdaterade erbjudanden och kampanjkoder från en rad butiker, bland annat från parfymshoppen Nordicfeel (gå in på butiksjakt.se för att se aktuellt erbjudande). Fler än 300 butiker finns listade på sajten, så chansen att man hittar det man söker är stor.

Butiksjakt kräver heller inget i retur för att man ska få tillgång till deras rabattkoder som de kontinuerligt samlar in från sina samarbetspartners. Det är bara att gå in på sidan och hitta butiken man söker, och vips så får man ta del av alla aktuella kampanjer! Dags att skaffa körkort, plugga körkortsteori på nätet testa gratis

För den som handlar mycket och ofta på nätet är Butiksjakt en ovärderlig sida som ger stora besparingar, men även för den som handlar sporadiskt är det värt att ta en titt – det tar bara någon minut och man kan spara flera hundra kronor på blott ett par musklick. Dessutom kan man använda Butiksjakt för att hitta nya butiker – genom att sortera butikerna efter kategori kan man klicka sig fram till beskrivningar för en rad olika butiker, och på så sätt upptäcka nya och fräscha butiker som man annars kanske inte hade haft en aning om!

1 Jul 2013