Professionellt designade logotyper

LogoHar du och ditt företag funderingar på att leta efter billiga logotyper att köpa men som ändå håller en hög kvalité? Då ska du vända dig till oss på Logokompaniet. Här hos oss får du en logotyp som är professionellt designad och det till ett fast pris. Du kan genom att låta oss skapa din logotyp få en marknadsföring utöver det vanliga.

Hur ska en logotyp designas?

Det finns ett par saker att tänka på när det kommer till hur en logotyp ska designas. För det första är det bra om du har bra koll på ditt företags värderingar för att på så sätt ge logotypen ett kärnvärde. Andra saker att tänka på för att din logotyp ska bli bra är:

  • Din logotyp ska kunna särskiljas från andra och ha en egen identitet
  • Designen av er logotyp ska vara unik och kunna kännas igen direkt
  • Er logotyp ska vara lätt att läsa och lätt att förstå
  • Designen av er logotyp ska vara intressant

Hur kan då Logokompaniet se till att du och ditt företag får en unik företagslogga som lyfts fram på rätt sätt? Vi på Logokompaniet vet hur man bäst ser till att en logotyp förmedlar sitt budskap och samtidigt ditt företags värderingar och image. Vi tänker även på den visuella delen när vi designar din företagslogga. Vi ger din logga en egen identitet som motsvarar ert företags kärnvärde. Vi vet även hur man bäst designar för att den ska kunna särskiljas från andras logotyper. Vi är specialister på logodesign och vi lyssnar på dig som kund.

Enkelt att beställa

Din företagslogga kan enkelt beställas online, du får den dessutom levererad på endast ett par dagar. Vi erbjuder dig dessutom en nöjdhetsgaranti på 100 %, samt att du får din logotyp billigt och till ett fast pris.

24 Jul 2014