Inte alltid bra med smycken på Internet

Jag tycker ofta det är en bra idé att handla smycken på Internet. Men jag har på sätt och vis ändrat mig till viss mån. Innan var jag helt övertygad om att det bästa var att köpa smyckena på Internet och inte i någon annan butik i stan. Nu har jag däremot sett “de goda sidorna” av att handla smycken i en vanlig butik.

Smycken ska passa exakt

Förut har jag handlat många smycken och de har i och för sig varit billiga och snygga. Men nu har jag provat att köpa ett par smycken i en vanlig butik och det jag insåg, och som jag var tvungen att skriva om, var att det kan göra väldigt stor skillnad om ett smycke passar exakt eller bara ganska bra.

Allt ska passa med smyckena

Skorna ska passa med smyckena. Skosnörena ska passa med smyckena. När jag köpte mina smycken på Internet kunde jag inte riktigt se hela bilden utan jag såg bara varje smycke för sig och jämförde dem med de jag redan hade. Jag blev också rätt duktig på att avgöra om de passade mitt ansikte eller inte.

Jag har på min hemsida skrivit en del om smycken på Internet. Besök hemsidan är ni gulliga!

17 Sep 2013