Handla dina sextillbehör på nätet

Är du en av många svenskar som använder olika typer av sextillbehör för att piffa upp ditt sexliv? Eller är du nyfiken och vill testa? Oavsett vilket så rekommenderar vi att du handlar dina sexprylar online, på internet. För i ärlighetens namn, vill du verkligen besöka sexbutiken i källarlokalen eller den där affären som också har porrkabiner bredvid underkläderna? Nä, tänkte väl det.

Om du handlar över nätet har du dels tillgång till ett större utbud. Ta till exempel massagestavar – om du handlar i butik har de kanske 5, max 10, modeller att välja mellan. På internet hittar du istället hundratals, kanske tusentals olika variationer. Du kan enkelt hitta det du söker, du kan läsa på om eventuella varumärken och modeller, du kan hitta såväl massagestavar med vibrationsfunktion som utan, batteridrivna, eldrivna, ja, det finns helt enkelt ett mycket större utbud att välja mellan och du kan i lugn och ro gå igenom allt – och du slipper interaktion med den butiksanställde, något som många kan tycka är obehagligt.

En annan stor fördel är priset – det blir billigare att handla online! Onlinebutikerna slipper hyreskostnader då de bara behöver ett lager, och lagerlokal är ju klart billigare att hyra än butikslokal. En näthandel behöver också långt färre anställda, omkostnaderna blir alltså lägre vilket resulterar i lägre priser även till dig som slutkund.

Och så får man inte glömma bort anonymiteten – du får varorna hemskickade i diskreta paket, en stor fördel jämfört med att handla i butik. Så nästa gång du ska shoppa sextillbehör (eller om du gör det för första gången) – se till att handla online, det är helt enkelt bättre ur alla möjliga synvinklar!

3 Dec 2013