Blekning av gula och fläckiga tänder

vita tänderAtt man får fläckiga tänder i gul nyans är naturligt om man dricker kaffe, te och vin med jämna mellanrum. Rökning är också ett bra sätt att förstärka den gulbruna nyansen. Då du går till ett proffs på tandblekning i Göteborg så kommer det här vara en del av samtalet och konsultationen. Du kan nämligen påverka hur pass gula dina tänder blir genom att äta och dricka på ett vettigt sätt. Om du drar ner på din kaffekonsumtion och slutar röka så kan behandlingar för tandblekning i Göteborg bli mycket mer effektiva. Därför är det viktigt att du ser hur din livsstil påverkar färgen på dina tänder.

Man kan bleka sina tänder hemma, men för bästa resultat är det smart att gå till en tandläkare eller tandhygienist för tandblekning i Göteborg. Ett proffs på tandblekning i Göteborg kan nämligen komma åt i varje vrå där du kanske inte ens ser att blekning behövs då du står framför badrumsspegeln. Dessutom använder tandläkare som utför tandblekning i Göteborg produkter som inte är skadliga för dina tänder.

Om du köper produkter för tandblekning i vanliga butiker så kan det vara svårare att avgöra vad som är skonsamt och samtidigt effektivt för dina tänder. Du kan alltid rådgöra med din klinik för tandblekning i Göteborg om vilka produkter du kan alternera med där hemma för att lyfta färgen på dina tänder.

14 Nov 2011